Skip to content

Event commissie Guptaward (studenten)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandNederland

Omschrijving

Duurzaamheid: een belangrijk onderwerp wat ons betreft. 


Voor het eerst organiseren wij de Guptaward: een prijs voor het beste idee om de zorg te verduurzamen. Het idee moet ergens in de zorgketen impact hebben (zorgaanbieders, productieketen, zorggebruik) én moet bijdragen aan verduurzaming (door bijvoorbeeld CO2-reductie, bijdragen aan circulariteit, vergroten bewustzijn, verbeteren gezondheid etc.).


Dit vergt natuurlijk een goede organisatie! We zoeken daarom drie studenten die samen de kar gaan trekken en de event commissie gaan vormen. Denk hierbij aan alle activiteiten rondom het werven van de deelnemers, ondersteunen van de deelnemers, promotie, logistiek en toezien op de tijdlijn.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Je zit in de eindfase van je bachelor of bent bezig aan je master. Daarnaast ben je 12-16 uur per week beschikbaar in april, mei en juni én graag bezig met duurzaamheid. Je past bij Gupta als je ondernemend, nieuwsgierig, resultaatgericht en analytisch bent. 


Wat bieden wij?

  • Een splinternieuw event organiseren van A-Z, bij een vooraanstaande partij in de zorg-consultancy
  • Weinig regels, veel vrijheid. We hebben een platte organisatiestructuur en je agenda en werktijden deel je zelf in
  • Cultuur gebaseerd op vertrouwen en hulpvaardigheid. 
  • Inspirerende, wisselende werklocaties op vrijdagen én de mogelijkheid om doordeweeks in Amsterdam op onze vaste werklocatie te werken
  • Vergoeding voor het aantal gewerkte uren 


Heb jij interesse om het voortouw te nemen in de organisatie van de Guptaward? Solliciteer dan uiterlijk 30 maart, we laten je na 30 maart zo snel mogelijk iets weten.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar