Gupta Strategists - Stage of werkstudentschap
Overslaan naar content

Stage of werkstudentschap

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Overig

Omschrijving

We hebben een aantal opties om ons én het werk als strategieconsultant in de zorg beter te leren kennen. Heb je interesse in één van deze opties? Klik dan op 'solliciteren'. Het is daarbij handig als je in je motivatie benoemt welke optie je interesse heeft.


Korte stage (2+ maanden)

Tijdens een korte stage maak je kennis met het werk als strategieconsultant in de zorg. Je loopt 2 maanden mee op een project voor een echte klant, waarbij je wordt begeleid door onze Gupta-collega’s. We hebben beperkt plek: in 2024 zijn alle plekken bezet.


Werkstudent vast (6 maanden)

Als werkstudent ondersteun je bij projecten en studies, 6 maanden, 1 dag per week. In 6 maanden leer je Gupta Strategists kennen, en doe je waardevolle ervaring op met strategieconsulting in de zorg. Twee keer per jaar (voorjaar en najaar) vinden sollicitaties plaats voor ons werkstudentschap, maar je mag je gegevens altijd achterlaten. 


Wie ben jij?

Je bent momenteel bezig met je master. Welke studie je precies doet maakt niet uit; juist de combinatie van verschillende achtergronden maakt ons als team sterk. Je past bij Gupta als je ondernemend, nieuwsgierig, resultaatgericht en analytisch bent. Je duikt graag in cijfers en data, legt snel verbanden en bent in staat te structureren. Daarnaast beschik je over de juiste communicatievaardigheden, die je naar een hoger niveau gaat tillen wanneer je bij ons komt werken.


Onze klanten hebben allemaal iets te maken met zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, zorgverzekeraars, farmaceuten, ouderenzorgorganisaties, apothekers, GGZ-aanbieders, beleidsmakers, toezichthouders, investeerders, leveranciers en brancheorganisaties. Het is daarom een must dat je de zorgbranche interessant vindt, maar ervaring of achtergrond in de zorg is niet nodig.


Interesse? We ontvangen graag je documenten en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 


*De sollicitatieronde bestaat uit 1 blok van 3 gesprekken (fit interviews en case interviews).

of

Connect on Magnet.me