Kennismaken
Overslaan naar content
Consultants samen in gesprek

Kennismaken

Leuk dat je Gupta als werkgever overweegt. Hopelijk heb je door deze site een beter beeld gekregen van Gupta.

Behoefte aan verdere kennismaking met ons? Lees hieronder meer over onze komende events of plan een kennismaking met een van onze collega's via onderstaande button.

Gupta's events

Hieronder vind je de planning van onze events en vertellen we je meer over de inhoud van de verschillende soorten events.

Staat er momenteel geen geschikt event gepland maar wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat dan via onderstaande button je gegevens achter.

Komende events

Masterclass voor promovendi & postdocs (Amsterdam of Utrecht)

4 juli 2024

Sollicitaties werkstudentschap (8u per week)

Sollicitaties juni/juli, start september 2024.

Business course (Amsterdam of Utrecht)

Q4 2024, inschrijving volgt

Business Courses

In het voor- en najaar organiseren we onze Business Course: het uitgelezen moment om kennis te maken met het werk als strategieconsultant bij Gupta. Met een team los een strategisch vraagstuk op en laat je creatieve en analytische vaardigheden de vrije loop. Onze strategieconsultants staan klaar om je daarbij te ondersteunen en tips te geven. Daarna zijn ze er natuurlijk ook voor een hapje, drankje en informeel praatje: niet geheel onbelangrijk!

Casemiddagen

Twee keer per jaar organiseren we een casemiddag: een middag op locatie, waarin je laagdrempelig kennis maakt met het werk als strategieconsultant bij Gupta en onze bedrijfscultuur. Onder begeleiding van onze consultants ga je aan de slag met een realistisch, strategisch vraagstuk. Daarna sluiten we graag af met een informele borrel.

Masterclass Strategy Consultancy

Eén keer per jaar organiseren we een Masterclass Strategy Consultancy speciaal voor promovendi en postdocs. Tijdens deze masterclass ga je met verschillende promovendi en postdocs onder begeleiding van onze consultants groepsgewijs aan de slag met een realistische case. Het is een dagvullend programma inclusief aansluitend diner. 

Ervaring opdoen als werkstudent of stagiair

Ieder half jaar starten er 2 à 3 werkstudenten. Eén groep start in september, de ander in februari. De sollicitaties vinden plaats in juni/juli en november/december. Voor je meewerkstage kun je ook bij ons terecht. Dit is maatwerk en op beschikbaarheid. Stuur dus gerust een bericht voor de mogelijkheden of solliciteer op de openstaande vacature.

Connect on Magnet.me