Skip to content
Consultants samen in gesprek

Kennismaken

Leuk dat je Gupta als werkgever overweegt. Hopelijk heb je door deze site een beter beeld gekregen van Gupta.

Behoefte aan verdere kennismaking met ons? Stuur ons een berichtje via onderstaande button of schrijf je in voor een van onze evenementen.

Masterclass Strategy Consultancy juni '23

Op dinsdag 6 juni 2023 organiseren we een Masterclass Strategy Consultancy voor promovendi en postdocs in Amsterdam. Samen met andere promovendi en postdocs ga je onder begeleiding van onze consultants groepsgewijs aan de slag met een realistische business case die je aan het einde van de dag aan onze jury presenteert. Daarnaast kun je ons beter leren kennen tijdens een aansluitend diner. 

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 mei via onderstaande button. Zien we je dan?

Business Courses

Onze business course is het uitgelezen moment om kennis te maken met het werk als strategieconsultant bij Gupta. Je lost met een team een strategisch vraagstuk op en laat je creatieve en analytische vaardigheden de vrije loop. Onze strategieconsultants staan klaar om je daarbij te ondersteunen en tips te geven. Daarna zijn ze er natuurlijk ook voor een hapje, drankje en informeel praatje: niet geheel onbelangrijk!

Scroll naar beneden om je in te schrijven voor een van de komende business courses. Staat er momenteel geen business course gepland maar wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat dan via onderstaande button je gegevens achter.

Casemiddag

Regelmatig organiseren we casemiddagen: een middag op locatie, waarin je kennis maakt met het werk als strategieconsultant bij Gupta en onze bedrijfscultuur. Onder begeleiding van onze consultants ga je aan de slag met een realistisch, strategisch vraagstuk. Daarna sluiten we graag af met een informele borrel.

Momenteel staat er nog geen volgende casemiddag gepland. Wil je dat we je op de hoogte houden? Schrijf je dan in voor de updates.

Connect on Magnet.me