Projecten
Overslaan naar content
Strategie consultants die samen weken aan een project in de gezondheidszorg

Projecten

Het doel van onze projecten? De zorg aantoonbaar beter maken.

De projecten variëren van het ontwikkelen van nieuwe strategieën en implementeren van innovatieve ideeën tot uitvoeren van uitgebreide (markt)analyses of begeleiden van fusies. Zo biedt elk project weer nieuwe uitdagingen en kansen.

Onze klanten hebben allemaal iets te maken met zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, apothekers, GGZ, farmaceuten, beleidsmakers, toezichthouders, investeerders, leveranciers en patiëntenorganisaties.

Kwaliteit leveren en jezelf ontwikkelen

Natuurlijk streven we tijdens projecten naar het hoogst haalbare voor onze klant en focussen we op het leveren van kwaliteit. En dat kan niet zonder jouw persoonlijke ontwikkeling als strategieconsultant. Bij Gupta werk je als allround consultant met een klein projectteam aan grote projecten. Allround, zodat je jezelf continu blijft uitdagen en je ontwikkeling als een speer gaat.

Het doel? Jezelf en onze klanten keer op keer verbazen.

Learn and Grow

Dion Coumans (strategieconsultant) over Gupta Learn and Grow:

'Leren en ontwikkelen, van mijzelf én anderen, geeft mij veel energie. Bij Gupta zit ik middenin een veelzijdig team van inspirerende collega’s van wie ik continu leer. In mijn projecten vanuit Gupta Learn and Grow kan ik mijn passie voor ontwikkeling nog sterker inzetten voor onze klanten. Met Learn and Grow combineren wij het trainen van vaardigheden met het werken aan relevante inhoud. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om een programma te maken dat voor iedereen aansprekend en eerzaam is. Ik vind het prachtig om te zien hoe deelnemers aan onze ontwikkelprogramma’s zichzelf overtreffen en verbazen.'

Roxanne Busschers (strategieconsultant) over het opstellen van een nieuwe strategische koers bij Visio: "De leden van het strategieteam hadden een leidende rol bij het vormgeven van de strategische richtingen. Zij brachten in dit traject veelzijdige kennis en ervaring uit de hele organisatie. Wij ondersteunden hen met handvatten en voorbeelden, brachten inzichten en inspiratie, hielpen structureren en organiseerden en faciliteerden de werksessies. Een rolverdeling die resulteerde in goed doordachte en breed gedragen strategische richtingen."

Lees hier meer over dit project.

Solliciteren of kennismaken?

Wil je meer weten over Gupta en hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan gerust onze vacatures, onze sollicitatieprocedure of neem contact op voor een kennismaking.

Connect on Magnet.me