Solliciteren
Overslaan naar content
Alberto belt met consultant om samen strategisch project voort te zetten

Solliciteren

Analytisch, communicatief, resultaatgericht en leergierig? Op zoek naar een baan als strategieconsultant met aandacht voor jou als persoon?

Scroll voor onze openstaande vactures, klik verder om onze oefencase te bekijken of klik op de button om meer te lezen over sollicitatieprocedure.

Werken aan impactvolle projecten in de zorg in combinatie met een brede persoonlijke ontwikkeling. Als strategieconsultant bij Gupta is dit de essentie van je werk. Daarnaast krijg je alle ruimte om je ondernemende en creatieve kanten te laten zien.

"Waarom ik voor Gupta heb gekozen? In eerste instantie vanwege het type opdrachten dat we doen. De focus op de zorg en de maatschappelijke waarde die je daardoor kunt toevoegen spreekt me erg aan. Daarnaast merkte ik in alle gesprekken oprechte, persoonlijk interesse voor mij als persoon. Dat vond ik echt uniek! Tijdens mijn eerste weken viel me op wat voor een bijzonder team hier werkt. Gupta bestaat uit een groep ambitieuze en ondernemende mensen met oog voor resulaat, maar ook voor elkaar. Iedereen is super behulpzaam en er is geen sprake van ellebogenwerk."

Floor Steegh - Strategieconsultant

Graag eerst kennismaken? Klik hier om je in te schrijven voor een van onze komende evenementen.

Connect on Magnet.me