Over ons
Overslaan naar content

Over ons

Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. We doorgronden complexe vraagstukken en komen tot praktische oplossingen of innovatieve ideeën.

Bij Gupta werken we vanuit vertrouwen. Je schrijft geen uren en bepaalt je eigen agenda. Onze organisatiestructuur is plat en ellebogenwerk kennen we hier niet.

We vinden het enorm belangrijk dat onze consultants energie krijgen van hun werk. Daarom bieden we alle ruimte om te ontdekken waar je passie ligt. Jij hebt de touwtjes in handen wanneer het gaat om het uitstippelen van je carrièrepad.

Jij bent de regisseur, wij faciliteren.

Internationale mogelijkheden

Waarde toevoegen, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Sinds 2019 hebben we een team in het Midden-Oosten, gevestigd in Qatar. Bovendien nemen we regelmatig deel aan buitenlandse projecten.

“Wanneer we niet bij de klant werken, werken we op wisselende, inspirerende locaties. Natuurlijk mag je ook thuis werken.

Op vrijdagen komen we met alle collega's bij elkaar, soms zelfs vaker. Dan ontmoeten we elkaar op inspirerende locaties centraal in het land. Ook kunnen we doordeweeks op een van onze favoriete locaties in Amsterdam werken."

Niels Hagenaars - Strategieconsultant

Connect on Magnet.me