Gupta Strategists - Strategieconsultant (ervaren)
Overslaan naar content

Strategieconsultant (ervaren)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Nederland

Omschrijving

Als strategieconsultant bij Gupta Strategists werk je met een gedreven en talentvol team aan impactvolle projecten in de zorg. Onze projecten zijn uiteenlopend. Enkele voorbeelden: het uitvoeren van uitgebreide (markt)analyses, het ontwikkelen van nieuwe strategieën, het uitwerken van nieuwe businessmodellen, het begeleiden van leiderschapsontwikkeling of het voorbereiden van fusies. Ook de opdrachtgevers (zorgorganisaties, zorgverzekeraars, overheid en toezichthouders, farmaceuten, medtech, investeerders e.d.) en de duur van je project (enkele weken tot maximaal een jaar) zijn altijd anders. Deze afwisseling maakt dat geen project hetzelfde is bij Gupta. 


Je werkt altijd in een team. We zorgen voor voldoende ontwikkelmogelijkheden voor jou, passend bij je persoonlijke behoeften. Afhankelijk van je eerdere ervaring en op basis van je eerste projecten kijken we samen met je naar jouw ontwikkelpad binnen Gupta. Samen met je mentor maak je concrete plannen om je ambities waar te maken en snel te groeien. Ook bespreek je regelmatig of je ontwikkeling goed gaat en welke begeleiding je nodig hebt.


In een gemiddelde week werk je van maandag tot en met donderdag met je projectteam en op vrijdag met alle collega’s bij elkaar op een centrale locatie in het land. Met je projectteam stem je af waar je werkt: bij de klant, op onze uitvalsbasis in Amsterdam (Huize Frankendael), thuis of op een locatie naar keuze. Bij Gupta maakt het niet uit waar en wanneer je werkt; we kijken naar het resultaat.

Wie ben jij?

Je beschikt over recente, relevante werkervaring als strategieconsultant (junior/medior). Je bent bij Gupta op je plek als je nieuwsgierig, resultaatgericht en analytisch bent. Je duikt graag in cijfers en data, legt snel verbanden en bent in staat te structureren. Daarnaast beschik je vanzelfsprekend over sterke communicatievaardigheden en ben je ondernemend (Gupta graag beter willen maken en goede ideeën aanjagen). Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.


Welke studieachtergrond je hebt maakt niet uit; juist de combinatie van verschillende achtergronden maakt ons als team sterk. Ervaring in de zorgsector is niet nodig, interesse daarin wel. Eerdere overstappers kozen na hun start bij bureaus als McKinsey & Company, the Boston Consulting Group of Roland Berger voor een volgende stap bij Gupta.


WAT BIEDEN WIJ?

  • Werken bij een vooraanstaand consultancybureau in de zorg: een baan met uitdaging en maatschappelijke impact
  • Weinig regels, veel flexibiliteit en vrijheid. We schrijven bijvoorbeeld geen uren, hebben een platte organisatiestructuur en je agenda en werktijden deel je zelf in
  • Een cultuur gebaseerd op vertrouwen en hulpvaardigheid. Ellebogenwerk kennen we niet
  • Voortdurende ontwikkelmogelijkheden. In-house trainingen en keuzevrijheid in het volgen van aanvullende opleidingen/cursussen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling (van korte cursussen tot een voltijds MBA aan een topuniversiteit zoals INSEAD)
  • Vakantie is een welkome afwisseling van het harde werken. We houden niet van onnodige registratie, vakantiedagen neem je op in goed overleg met de rest van het team. In de praktijk nemen collega’s zo rond de 30 vakantiedagen per jaar
  • De mogelijkheid om in het buitenland te werken. Als het je leuk lijkt om op ons kantoor in Doha (Qatar) te werken of een project in het buitenland te doen dan hebben we je vaak leuke projecten te bieden
  • De mogelijkheid om parttime (vier dagen per week) te werken. Veel collega’s hebben jonge kinderen en combineren op deze manier hun uitdagende baan met hun gezin
  • Arbeidsvoorwaarden in lijn met de arbeidsvoorwaarden bij The Big Three. In aanvulling op je basissalaris en bonus krijg je (na het eerste jaar) dividend uitgekeerd.


Wil jij als strategieconsultant aan de slag met complexe vraagstukken in de zorg? Solliciteer dan nu! Voor meer informatie, neem gerust contact op met aniek.smeets@gupta-strategists.nl.

of

Connect on Magnet.me