Gupta Strategists - Werkstudent (8 uur per week)
Overslaan naar content

Werkstudent (8 uur per week)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Overig

Omschrijving

Een kijkje in de keuken: als werkstudent werk je samen met onze consultants aan maatschappelijk relevante projecten in de zorgsector. Je draait mee met onze teams en krijgt een goed beeld van ons werk.


Lucas Kuipers (Strategieconsultant), werkte 7 maanden als werkstudent bij Gupta Strategists. Hij vertelt graag meer over zijn ervaring: “Als werkstudent ondersteunde ik iedere week een ander projectteam met kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Voor de projecten waar we meerdere weken aan werkten kwamen we vaak aan het begin samen om onze leerdoelen voor het project te bespreken, wat dan weer terugkwam bij de afronding van het project. In de kortere projecten was er ook veel ruimte voor feedback en contact. Op deze manier was het niet alleen een leuke bijbaan maar ook een leerzame ervaring.

Wat ik erg op prijs stelde is dat vooral echt inhoudelijk meewerkte aan een project, in plaats van alleen maar saaie administratieve klussen te doen. Het was dus flink uitdagend, en ik durf het zelfs te vergelijken met je eerste jaar als strategieconsultant bij Gupta. Ook vond ik het persoonlijk erg prettig dat in elk project werd benadrukt dat wij niet voor, maar mét de collega’s werkten. Zo voelde dit ook.”


Lees hier meer over Lucas’ verhaal en klik hier om meer te lezen over Gupta als werkgever.

Wie ben jij?

Je volgt een masterstudie of bent in de eindfase van je bachelor. Welke studie je precies doet maakt niet uit; juist de combinatie van verschillende achtergronden maakt ons team sterk. Je past bij Gupta als je ondernemend, nieuwsgierig, resultaatgericht en analytisch bent. Je duikt graag in cijfers en data, legt snel verbanden en bent in staat te structureren. Je gaat daarbij zelfstandig te werk. Bovendien heb je een sterke drive om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Het kan zijn dat je elke week bij een ander project helpt. Flexibiliteit is dus een vereiste.


Je bent gedurende een half jaar beschikbaar om op vrijdagen met ons mee te draaien op onze projecten. Mocht je op een aantal vrijdagen niet beschikbaar zijn of vrij willen nemen, is dat geen probleem. Iedere vrijdag werken we met het hele team op één van onze werklocaties (doorgaans in Amsterdam of Utrecht). We vinden het leuk als je erbij bent, maar je mag ook eens in de zoveel tijd thuiswerken. Nederlandse taal is een must, ervaring of achtergrond in de zorg is niet nodig. 

 

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uniek inkijkje in het werken bij een vooraanstaande partij in de zorg-consultancy, waarbij je meerdere type klanten en vraagstukken voorbij zult zien komen.
  • Werk met impact: de projecten hebben grote impact op maatschappelijke vraagstukken uit de zorgsector
  • Geen vast kantoor, maar inspirerende, wisselende werklocaties. Onze cultuur is gebaseerd op vertrouwen en hulpvaardigheid. We hebben weinig regels en bieden veel vrijheid.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling staat centraal. Je doet mee met de trainingen voor onze startende consultants. Jouw mentor is een ervaren consultant die je begeleidt in je ontwikkeling en zorgt dat je het maximale uit je tijd als werkstudent haalt.
  • Uiteraard zorgen we dat je de spullen hebt die je nodig hebt om aan de slag te gaan, zoals je laptop.

 

SOLLICITEREN?

Lucas: “Tijdens mijn tijd als werkstudent maakte ik uit eerste hand de steile leercurve in de strategieconsultancy mee, zag ik de passie van Gupta voor de zorg en leerde ik de unieke werksfeer van het bedrijf kennen.”


Wil jij vanaf half september '24 5-6 maanden in de voetsporten van Lucas treden en deze steile leercurve zelf ervaren? Solliciteer dan nu! Voor meer informatie, neem gerust contact op met aniek.smeets@gupta-strategists.nl. Solliciteren kan uiterlijk tot zondag 18 augustus. Uiterlijk vrijdag 23 augustus hoor je meer van ons.

Let op: de gesprekken vinden plaats op vrijdag 6 september 2024 in Utrecht (van ongeveer 9.00 - 15.00).

of

Connect on Magnet.me