Gupta Strategists - Strategieconsultant (junior: MSc/PhD)
Overslaan naar content

Strategieconsultant (junior: MSc/PhD)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Nederland

Omschrijving

Als strategieconsultant bij Gupta Strategists werk je met een klein team aan grote projecten in de zorg. Je werkt als allround strategieconsultant aan projecten met uiteenlopende, complexe onderwerpen. Projecten variëren van het ontwikkelen van nieuwe strategieën en implementeren van innovatieve ideeën tot uitvoeren van uitgebreide (markt)analyses of begeleiden van fusies. Je werkt nooit solo aan een project, altijd met één of meerdere collega’s. Ook als starter ben je een volwaardig teamlid en werk je direct mee aan een project, maak je analyses, spar je met collega’s en geef je presentaties aan klanten. 


In principe werk je van maandag tot en met donderdag met je projectteam en op vrijdag met alle collega’s bij elkaar. Met je projectteam werk je op het kantoor van de klant, thuis, of op een locatie naar keuze. Op vrijdagen werken we samen op een toffe locatie centraal in het land (meestal in of rondom Utrecht of Amsterdam). Daarnaast kunnen we doordeweeks altijd bij een van onze favoriete locaties in Amsterdam terecht: Huize Frankendael.

Wie ben jij?

Je bent in de eindfase van je MSc of PhD of hebt deze recent afgerond. Welke studie je precies gedaan hebt maakt niet uit; juist de combinatie van verschillende achtergronden maakt ons als team sterk. Je past bij Gupta als je ondernemend, nieuwsgierig, resultaatgericht en analytisch bent. Je duikt graag in cijfers en data, legt snel verbanden en bent in staat te structureren. Daarnaast beschik je over de juiste communicatievaardigheden, die je naar een hoger niveau gaat tillen wanneer je bij ons komt werken.


Onze klanten hebben allemaal iets te maken met zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, zorgverzekeraars, farmaceuten, ouderenzorgorganisaties, apothekers, GGZ-aanbieders, beleidsmakers, toezichthouders, investeerders, leveranciers en brancheorganisaties. Het is daarom een must dat je de zorgbranche interessant vindt, maar ervaring of achtergrond in de zorg is niet nodig. Nederlandse taal is een must (minimaal B2 niveau en bereidheid om te leren).

 

WAT BIEDEN WIJ?


  • Werken bij een vooraanstaande partij in de zorg-consultancy: een baan met een maatschappelijke bijdrage
  • Weinig regels, veel vrijheid. We schrijven bijvoorbeeld geen uren, hebben een platte organisatiestructuur en je agenda en werktijden deel je zelf in
  • Cultuur gebaseerd op vertrouwen en hulpvaardigheid. Ellebogenwerk kennen we hier niet
  • Inspirerende, wisselende werklocaties op vrijdagen én de mogelijkheid om doordeweeks (als je niet bij de klant bent) in Amsterdam op onze vaste werklocatie te werken
  • Inhouse trainingen en keuzevrijheid in het volgen van aanvullende opleidingen/cursussen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling (van korte cursussen tot een MBA)
  • Vakantie is een welkome afwisseling van het harde werken. Je hebt bij ons geen maximumaantal vakantiedagen en we houden geen vakantiedagenadministratie bij.


Wil jij als strategieconsultant aan de slag met complexe vraagstukken in de zorg? Solliciteer dan nu! Voor meer informatie, neem gerust contact op met aniek.smeets@gupta-strategists.nl.


Lees hier meer over onze sollicitatieprocedure: https://werkenbij.gupta-strategists.com/sollicitatieprocedure

of

Connect on Magnet.me